BejelentésTeljes körű könyvelés, bérszámfejtés, beszámoló készítés, hatóságok előtti képviselet Garanciával
Egy precíz könyvelő hasznos befektetés, melyből Ön profitál! Hívjon bizalommal!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol. 

Üdvözlöm a Mentor Plusz Kft. honlapján!

Társaságunk azzal a céllal alakult, hogy minőségi számviteli, ügyviteli szolgáltatást nyújtson Budapesten, első sorban Délpesten (Kispest, Kőbánya) területén kis és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Feladatunknak érezzük, hogy ne csak szimpla könyvelő irodaként működjünk, hanem a törvényesség keretein belül a lehető legoptimálisabb adózási módot kiválasztva segítsük vállalkozásuk hosszú távú működését. Ez nem könnyű feladat, mégis igyekszünk Ügyfeleink számára mindig a lehető legjobb megoldás kiválasztásában segíteni. Igaz, nem dönthetünk Ön helyett, de minden segítséget megadunk, hogy Ön, mint Cégvezető a vállalkozása számára lehető legjobb megoldás mellet döntsön.

Nem ígérjük, hogy nem kell adót fizetni, mert akkor hazugságot állítanánk. De ígérjük, hogy munkánkért felelősséget vállalunk, a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően elkészítjük könyvelését, időben tájékoztatjuk a cége pénzügyi helyzetéről, a befizetendő adókról, járulékokról. Munkánkat gyorsan, és precízen végezzük el. Önnek a könyveléssel kapcsolatosan csak annyi a gondja, hogy időben jutassa el hozzánk könyvelési anyagát. A többi már a mi dolgunk!

A könyvelést kizárólag szakmailag felkészült, Pénzügyminisztériumi regisztrációval rendelkező, gyakorlott könyvelő végzi. A nagy könyvelőirodákkal ellentétben nem "húsdaráló" módjára üzemelünk. Számunkra a legjobb referencia, hogy Ügyfeleink nagy része ajánlásból érkezett hozzánk!


Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat!

Könyvelési díjakról bővebben itt olvashat!

Elérhetőségünket itt tekintheti meg!

Jelenlegi ügyfeleink főleg a kereskedelem és a szolgáltatóipar területén tevékenykednek. Amennyiben érdekli, milyen vállalkozásokat könyvelünk, ide kattintva, megtekintheti az általunk könyvelt cégek rövid bemutatkozását, vagy elérheti a cégek saját honlapját! Kellemes böngészést kívánunk!

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!